Corporate Recruiter (m/v)

Voor op het Hoofdkantoor van onze klant (Hoofddorp) + de Datacenters in Nederland (regio Schiphol) en Belgie zijn wij op dit moment op zoek naar een ervaren fulltime Corporate Recruiter die full life cycle recruitment op zich gaat nemen. Je houdt je bezig met alle functies op het Hoofdkantoor en voornamelijk technische profielen voor de Datacenters. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van een specifiek wervingsplan voor elke vacature en natuurlijk ben je 1e aanspreekpunt voor kandidaten en zorg je voor een positieve ervaring. Verdere taken van deze uitdagende rol zijn het sourcen van kandidaten, opbouwen van een talent pipeline en contact onderhouden met de werving & selectiebureaus. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor intern stakeholder management.

Kandidaat

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je brengt minimaal 4 jaar Recruitment ervaring aan bureau én corporate kant mee;
  • Goede communicatie en stakeholder management op alle niveaus binnen de organisatie;
  • Proactieve houding, sterke organisatorische vaardigheden, stressbestendig;
  • Gewend om te werken met een ATS systeem (idealiter SuccessFactors);
  • Vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Technische/IT affiniteit is een pré;
  • Bereidheid om 50/50 op onze locaties op Hoofddorp (HQ) en Schiphol-Rijk (NL) te werken en af en toe in België

Voor meer informatie neem contact op met Dick Macrander (dick@macrander.nl – 06-33315227)