Portefeuillemanager Privaat Zakelijke Waarden

Positie 
Je levert een belangrijke bijdrage aan onze Privaat Zakelijke Waarden portefeuille die onderdeel is van een totale beleggingsportefeuille van ruim EUR 36 miljard. Deze portefeuille is belegd  in Vastgoed, Infrastructuur en Private Equity.
In de toekomst gaan wij deze strategie verder uitbouwen met mogelijk meer co-investeringen naast externe fondsinvesteringen. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Daarnaast houd je je bezig met ESG/MVB-implementatie in de portefeuille.
Je bent verantwoordelijk voor de selectie en monitoring van de externe managers en werkt samen in multidisciplinaire dealteams. Je bent aanspreekpunt voor het bestuur en het management.
Je bent onderdeel van het Extern Beheer team. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de invulling van de returnportefeuille en het geven van advies aan de commissie balansbeheer en het bestuur.

Kandidaat
Je bent ervaren, hebt overzicht, neemt initiatief en je werkt prettig en goed samen. Je hebt een visie op het verbeteren van de Privaat Zakelijke  waarden portefeuille en neemt anderen hierin mee. Je bent een vertrouwd adviseur op bestuurs-, directie- en managementniveau. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat het beste resultaat wordt bereikt.

Verder;

  • een afgeronde WO met afgeronde Master-opleiding;
  • ervaring met managerselectie en/of co-investeringen in deze types beleggingen;
  • Minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring;
  • CFA of VBA.

Aanbod
Een dynamische baan bij een informele organisatie, waar je het verschil kunt maken. Met een open sfeer en fijne collega’s. Je krijgt bij ons veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Zo bepaal jij zelf, of in overleg met je collega’s, hoe je jouw werk indeelt en waar je dit uitvoert. Ook de verantwoordelijkheid om je werk goed te doen en jezelf te blijven ontwikkelen ligt bij jou. We zijn structureel met elkaar in gesprek om het beste uit onszelf en de organisatie te halen en kennen geen beoordelingscyclus meer.

Verder;

  • een passend salaris, en een 13e maand;
  • 32 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
  • een uitgebreide collectieve pensioenregeling;
  • reiskosten-, OV-kosten- en/of een thuiswerkvergoeding.

Informatie; Esther Demeree – Esther@macrander.nl – 06-23258970