Portefeuillemanager Privaat Zakelijke Waarden (INGEVULD)

Positie 
Je levert een belangrijke bijdrage aan onze Privaat Zakelijke Waarden portefeuille die onderdeel is van een totale beleggingsportefeuille van ruim EUR 36 miljard. Deze portefeuille is belegd  in Vastgoed, Infrastructuur en Private Equity.
In de toekomst gaan wij deze strategie verder uitbouwen met mogelijk meer co-investeringen naast externe fondsinvesteringen. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Daarnaast houd je je bezig met ESG/MVB-implementatie in de portefeuille.
Je bent mede verantwoordelijk voor de selectie en monitoring van de externe managers en werkt samen in multidisciplinaire dealteams.
Je bent onderdeel van het Extern Beheer team. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de invulling van de returnportefeuille en het geven van advies aan de commissie balansbeheer en het bestuur.

Kandidaat
Je hebt overzicht, neemt initiatief, bent ondernemend en je werkt prettig en goed samen. Je hebt de ambitie om bij te dragen aan het verbeteren van de Privaat Zakelijke waarden portefeuille en neemt anderen hierin mee. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat het beste resultaat wordt bereikt.

Verder;

  • een afgeronde WO met afgeronde Master-opleiding;
  • 3 tot 6 jaar werkervaring;
  • CFA of VBA.

Aanbod
Een dynamische baan bij een informele organisatie, waar je het verschil kunt maken. Met een open sfeer en fijne collega’s. Je krijgt bij ons veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Zo bepaal jij zelf, of in overleg met je collega’s, hoe je jouw werk indeelt en waar je dit uitvoert. Ook de verantwoordelijkheid om je werk goed te doen en jezelf te blijven ontwikkelen ligt bij jou. We zijn structureel met elkaar in gesprek om het beste uit onszelf en de organisatie te halen en kennen geen beoordelingscyclus meer.

Verder;

  • een passend salaris, en een 13e maand;
  • 32 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
  • een uitgebreide collectieve pensioenregeling;
  • reiskosten-, OV-kosten- en/of een thuiswerkvergoeding.

Informatie; Esther Demeree – Esther@macrander.nl – 06-23258970