Business Analist Asset Management

Werkomgeving
Onze klant is een ambitieuze middelgrote pensioenuitvoerder .Vermogensbeheer maakt een periode van snelle transitie door. Enerzijds worden die veranderingen aangewakkerd door externe factoren, zoals verscherpte regelgeving en de (terechte) roep om transparantie. Anderzijds maken vermogensbeheerders samen met opdrachtgevers keuzes die andere manieren van denken en werken vereisen waarbij business en technologie samenkomen.

 Positie
Als Business Analist ben je onderdeel van het team Information Management, binnen vermogensbeheer. Je bent thuis in de volledige breedte van het asset management proces en een expert op meerdere deelgebieden waardoor je steeds vanuit de expertise gebieden snel kan schakelen en verbanden kan leggen. Je adviseert o.a. het MT vermogensbeheer, het lijn management en projectmanagement. Hierin leg je alternatieven voor en onderbouw je de impact van keuzes op tactisch en strategisch vlak.

Kandidaat
Je bent een allround Business Analist die heeft bewezen dat alle front-, mid- en backoffice uitdagingen overwonnen kunnen worden. Je voelt je op je gemak in een high finance setting en hebt een goed beeld van wat er buiten de organisatie speelt. De business analist is in staat om zich materie heel snel eigen te maken en slaagt erin om met beperkte informatie de puzzel snel te vervolledigen. Uiteraard is de business analist communicatief heel sterk en heb je voldoende consultancy skills. Zowel schriftelijk als mondeling.

  • Academische opleiding, bij voorkeur een combinatie van een bedrijfseconomische en een engineering achtergrond.
  • (Ruime) ervaring in het vakgebied vermogensbeheer en je begrijpt de verschillen tussen de marktspelers en kan dus ook gelijkheden en verschillen goed uitleggen.
  • Solide trackrecord als aanjager van grootschalige veranderprojecten
  • Je kunt businesswensen naar ambitieuze, maar realistische projecten vertalen
  • Pionierende instelling en het lef om gebaande paden soms te verlaten

Aanbod

  • Marktconform salaris op basis van 36 of 40 uur per week;
  • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
  • Persoonlijk opleidingsbudget (we zien graag dat je je blijft ontwikkelen);

Informatie: Dick Macrander – 06-33315227 – info@macrander.nl