Loan Officer

Onze klant is een ambitieuze middelgrote bank met een dynamische en informele cultuur.
Operations, als onderdeel van het Corporate Center, ondersteunt de commerciële afdelingen bij het succesvol sluiten van deals die binnen de bank zijn geïnitieerd. Operations levert support vanaf de initiële fase van een transactie tot en met de einddatum. Zij streven naar het afleveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Functie
In de rol van Loan Officer binnen de afdeling Credit Administration Services ben je administratief actief binnen het kredietverlenings- en beheerproces. Je hebt binnen deze rol zowel intern als extern contacten. Intern met diverse afdelingen en extern (via email of telefonisch) met klanten en collega banken.

Verder ben je verantwoordelijk voor het:

 • Verwerken van wijzigingen in kredietvoorwaarden;
 • Verzorgen van de communicatie met debiteuren, collega banken en investeerders m.b.t. de werkzaamheden uit hoofde van o.a. trekkingen, renteherzieningen, aflossingen en margewijzigingen;
 • Verwerken van deze werkzaamheden in het kredietadministratiesysteem;
 • Fungeren als aanspreekpunt voor debiteuren, collega banken en investeerders en zal in deze hoedanigheid voorkomende vragen en verzoeken zelfstandig dan wel in samenwerking met het afdelingshoofd afhandelen;
 • Analyseren van kredietrekeningen en controle rapporten;
 • Uitvoeren van handelingen m.b.t. de maandafsluiting;
 • Bijdragen aan projecten die leiden tot een efficiëntere manier van werken of tot meer innovatieve werkwijze

Kandidaat

 • Een afgeronde opleiding (bij voorkeur economisch) en HBO werk- en denkniveau;
 • 0-4 jaar ervaring (bij voorkeur in een vergelijkbare rol bij een financieel dienstverlener);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • Kennis van ACBS is een pré;
 • Je toont initiatief, bent accuraat ingesteld en streeft naar een optimale klanttevredenheid binnen de geldende kaders.
 • Je draagt bij aan het waarborgen van een correcte administratie;
 • Je bent een team player die graag positief bijdraagt aan het agile werken binnen de bank;

Aanbod
Je krijgt de mogelijkheid om met verschillende teams binnen de bank nauw samen te werken en hierdoor een goed beeld te ontwikkelen van alle aspecten die een rol spelen bij het functioneren een bank. Dit is een unieke mogelijkheid om jouw talenten te laten zien en ontwikkelen. Daarnaast koestert men de ondernemende en vindingrijke cultuur door het aanbieden van flexibele werkplekken en een laptop. Hierdoor kun je werken waar en wanneer je wilt, wat leidt tot een betere performance en werk/privé balans.

 Informatie: Dick Macrander – 06-33315227 – info@macrander.nl