Medewerker Operations (v/m)

Medewerker Operations

Wil jij graag in korte tijd een goed overzicht krijgen van hoe een bank functioneert en wil je daaraan een aantoonbare bijdrage leveren? En vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een systeembank die zich richt op het maken van maatschappelijke impact? Dan hebben wij misschien de uitdaging die je zoekt.

Positie

Je behandelt alle financiële transacties die gesloten zijn op de afdeling public banking/accountdesk. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van leningsovereenkomsten en alles wat daar bij komt kijken. Je communiceert open met klanten en je handelt klantverzoeken deskundig en tijdig af. Verder wordt jouw inbreng in het verbeteren en automatiseren van processen zeer op prijs gesteld. Daarnaast heb je oog voor nieuwe wet- en regelgeving en draag je bij aan eerstelijns risicomanagement binnen de hele afdeling.
De afdeling backoffice speelt een belangrijke rol in het beheer van de financiële transacties die zijn afgesloten op de afdeling public banking en capital markets en voert daarnaast de financiële administratie voor de bank. Het team backoffice controle is verantwoordelijk voor het administratieve beheer van het s-vrije kredietproces. In totaal werken er, inclusief de leidinggevende, 21 mensen op deze afdeling, waarvan 4 bij het team backoffice controle.

Kandidaat

We zijn op zoek naar iemand die klantgericht en zorgvuldig te werk gaat en die samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Je bent iemand die affiniteit heeft met IT, om ontwikkelingen op het gebied van automatisering te kunnen volgen en implementeren. Daarnaast heb je een analytisch oog voor het verbeteren van processen. Wat neem je verder mee:
• Je beschikt over een diploma op HBO niveau, bijvoorbeeld Financial Services Management, MER of vergelijkbaar;
• Je bent klantgericht, zorgvuldig en je bent een echte teamplayer;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Je komt te werken bij een duurzame en maatschappelijk betrokken bank, waarbij het belang van de klant voorop staat in alles wat we doen. We doen het samen, met elkaar en met onze klanten. We verbinden, ontwikkelen als mens en professional en waarderen je om wie je bent en wat je bijdraagt. Het werk wat we doen is bijzonder, maar we blijven bescheiden. Dit is waar wij trots op zijn. We zijn een betrouwbare werkgever met een duidelijke missie. Bij ons kun je opvallende prestaties leveren en krijg je direct veel verantwoordelijkheid. Natuurlijk kun je óók rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een goed salaris. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring;
  • Een 13e maand en 8% vakantietoeslag (uitbetaling per maand);
  • Hybride werken. Je ontvangt van ons een thuiswerkplekvergoeding van €750,- per 5 jaar en een onkostenvergoeding thuiswerken van €4,- per gewerkte dag;
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden via ons opleidingsplatform Archipel. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, daarom kun je hiervan ongelimiteerd gebruikmaken;
  • 27 vakantiedagen per jaar op basis van een werkweek van 36 uur en de mogelijkheid om dagen te kopen en verkopen.

Voor meer informatie: Esther Demeree – Esther@macrander.nl – 06-23258970