Operations Medewerker

Onze klant is een middelgrote bank die gedreven is door maatschappelijke impact. Hun kernwaarden zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en professionaliteit en de wil om sociale impact te creëren.

Positie
Je behandelt alle financiële transacties die gesloten zijn op de afdeling public banking/accountdesk. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van leningsovereenkomsten en alles wat daar bij komt kijken. Je communiceert open met klanten en je handelt klantverzoeken deskundig en tijdig af. Verder wordt jouw inbreng in het verbeteren en automatiseren van processen zeer op prijs gesteld. Daarnaast heb je oog voor nieuwe wet- en regelgeving en draag je bij aan eerstelijns risicomanagement binnen de hele afdeling.
De afdeling backoffice speelt een belangrijke rol in het beheer van de financiële transacties die zijn afgesloten op de afdeling public banking en capital markets en voert daarnaast de financiële administratie voor de bank. Het team backoffice controle is verantwoordelijk voor het administratieve beheer van het s-vrije kredietproces. In totaal werken er, inclusief de leidinggevende, 21 mensen op deze afdeling, waarvan 4 bij het team backoffice controle.

Kandidaat
We zijn op zoek naar iemand die klantgericht en zorgvuldig te werk gaat en die samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Je bent iemand die affiniteit heeft met IT, om ontwikkelingen op het gebied van automatisering te kunnen volgen en implementeren. Daarnaast heb je een analytisch oog voor het verbeteren van processen. Wat neem je verder mee:
• Je beschikt over een diploma op HBO niveau, bijvoorbeeld Financial Services Management, MER of vergelijkbaar;
• Je bent klantgericht, zorgvuldig en je bent een echte teamplayer;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod
Prima arbeidsvoorwaarden.

  • Een goed salaris. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring;
  • Een 13e maand en 8% vakantietoeslag (uitbetaling per maand);
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden via ons opleidingsplatform Archipel. We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, daarom kun je hiervan ongelimiteerd gebruikmaken;
  • 27 vakantiedagen per jaar op basis van een werkweek van 36 uur en de mogelijkheid om dagen te kopen en verkopen.

Voor meer informatie; Dick Macrander – info@macrander.nl – 06-33315227