Externe expertise

Josine ten Kate – Systemisch coach
Als (Systemisch) coach kijk ik (Josine ten Kate) graag mee met de vraag die jij hebt en onderzoeken we samen hoe jij bij jouw antwoorden komt. Loop je vast in werk of privé omstandigheden dan kan coaching een mooie ondersteuning bieden om dat wat vast zit weer in beweging te brengen. Waar kan je bij mij op rekenen? vakmanschap, kracht, directheid, humor en empathie in de interactie. Ik zet mijn kennis en persoonlijkheid in om jou of de groep nieuwe inzichten te verschaffen. Zo krijg je een andere kijk op jezelf of elkaar die meteen helpt bij het leven van de dag. Vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over: je werk en loopbaan en de keuzes die je daar in wilt maken, je relatieburn-out en stress of een oud patroon dat zich herhaalt in je leven en niet lukt om te doorbreken en waar je je opeens bewust van wordt. Jouw vraag is leidend in het gesprek en zullen we samen steeds weer onderzoeken op relevantie. Weet je welkom in mijn Praktijk op het Sweelinckplein in Den Haag, goed bereikbaar met het OV en voor de auto is er altijd een plekje te vinden. In overleg en bij mooi weer coach ik graag buiten en wandelend, een fijne manier om in gesprek te zijn en geïnspireerd te raken! Voor meer informatie + contactgegevens bezoek mijn website.
--------------------------------------------------------------------------------
Fief Macrander – Psycholoog en coach
Omgaan met stress, onzekerheid of goed leidinggeven – het lijkt soms heel ingewikkeld, maar dat is het lang niet altijd, is de overtuiging van Fief Macrander. Zij daagt mensen graag uit om te experimenteren, om eens vanuit een ander perspectief naar moeilijke kwesties te kijken.
Fief is psycholoog en coach. Ze werkte lange tijd als leidinggevende in het bedrijfsleven. Ze coacht al 23 jaar professionals en managers op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Dankzij deze achtergrond is ze een effectieve en betrokken coach voor werknemers uit alle lagen van een organisatie: de vloer, het management en de top.
Als het nodig is trekt ze je uit je comfortzone, omdat ze gelooft dat je mensen niet helpt als je ze te veel spaart. Dan houd je patronen in stand. Fief daagt je uit, maar altijd met liefde, warmte en veiligheid en een beetje humor. Want dat helpt altijd. Ze werkt pragmatisch en oplossingsgericht.
Meer informatie is te vinden op haar website.
--------------------------------------------------------------------------------
Nore van Tongerloo – HR consultant Selectie | Assessments | Persoonlijke en team ontwikkeling met Management Drives
Als senior HR consultant heeft Nore van Tongerloo ervaren dat organisatie doelstellingen eerder worden bereikt wanneer mensen in hun kracht worden gezet. Haar focus ligt op het selecteren en ontwikkelen van talenten. Talenten die individueel, maar vooral ook binnen divers samengestelde teams, optimaal tot bloei kunnen komen. Om de organisatie doelstellingen te bereiken, is de selectie van de juiste mensen op de juiste plek binnen de organisatie cruciaal. Persoonlijkheid is hierbij van doorslaggevend belang. Het hebben van de benodigde kennis & ervaring is een startpunt, maar bepalend voor het succes in een specifieke functie blijken de persoonlijke competenties. Iemands persoonlijkheid kan in kaart worden gebracht door een assessment. Nore maakt hierbij gebruik van verschillende wetenschappelijk onderbouwde testmethoden en kwalitatief hoogwaardige (online) technieken. De uitkomsten van het assessment geven goed inzicht in de vraag of een kandidaat succesvol zal zijn in een specifieke functie. Daarnaast kan Nore, als gecertificeerd Management Drives consultant, tools inzetten om zowel op het niveau van individuen als van teams en organisaties inzichten te geven in drijfveren. Drijfveren voorspellen gedrag. Op basis van deze inzichten kan de performance worden verbeterd van individuen, teams en organisaties. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. (info@macrander.nl / 06-33315227)